3. Olasz borvacsora - Liguria

2015.03.06

Vissza a hírekhez

3. Olasz borvacsora: Vacsorázzon velünk és ismerje meg Olaszország régiót és ételeit! Campania és Szicília után harmadik alkalommal LIGURIA régió kerül bemutatásra. Az ételsort olasz séfünk, Mario Palermo személyesen fogja prezentálni.

3. Olasz borvacsora:

Vacsorázzon velünk és ismerje meg Olaszország régiót és ételeit!

Campania és Szicília után harmadik alkalommal LIGURIA régió kerül bemutatásra.
Az ételsort olasz séfünk, Mario Palermo személyesen fogja prezentálni.
Időpont: 2015.05.15. (péntek) 18:30
Helyszín: L'Enoteca borbár
(1056 Budapest, Belgrád rakpart 13.)
A kedves vendég a négyfogásos menü és a hozzátartozó borok mellett zenei, kulturális és érdekes ismeretterjesztő információkat is kap a vacsora alkalmával.
Jelentkezés és további információ: 1 / 327 0045-ös telefonszámon, az info@toscana.hu e-mail címen vagy itt a Facebook-on üzenet formájában (név, telefonszám, létszám megadásával).

A menü:

·         Csicseriborsó polenta tőkehal filével, paradicsom majonézzel és bazsalikommal

Borajánlat: Lugona 1dl

·         Házi tagliolini tészta Genovai pesztóval

Borajánlat: Pecorino 1dl

·         Serpenyőben sült tengeri keszeg filé zöldbabbal és burgonyával

Borajánlat: Albia Rose 1dl

·         „Nagymama” tortája fenyőmaggal

Borajánlat: Malvasia 1dl

A jegyek ára 10.000 Ft és korlátozott számban állnak rendelkezésre (maximum 16 fő).
Várjuk Önöket szeretettel!